Zergeszakbolt blogja nem csak zöldfülűeknek

sport és túrafelszerelés tippek, hírek, magyarázatok, ötletek,

ÁRVERÉS ADIDAS 2012. május 17.

Filed under: Outlet,Zerge szakbolt — zergeszakbolt @ 00:00
Tags: , ,
Árverés, nem Átverés – ADIDAS!Aukciós lehetőségre hívjuk fel figyelmed. Minden héten egy-egy termékünk árverés alá kerül a facebook oldalunkon. Az aukcióban részt vehet mindenki, aki kedveli (like-olja) a Zergeszakbolt oldalát. Első árucikk amire licitálni lehet egy ADIDAS Custom bőr cipő 229 RON polc árral, amelynek a kikiáltási ára csak 150 RON. Minden résztvevő minimum 5 RON licitlépéssel szállhat be. A termék azonnal elvihető 200 RON “rögtön áron” abban az esetben ha ezt az összeget egy licitlépéssel teszi meg a látogató. Ez esetben az aukció véget ér. Más esetben, ha a termék eléri a rögtön árat, akkor is folytatódik az aukció!


A fizetendő ár is csökkenhet, minden megosztása (Share) és tetszik (Like) a licitnek valamint minden hozzáfűzött bejegyzés (comment) ötven banival csökkenti az összeget, minden “játékos” legfennebb háromszor nyilvánithatja ki tetszését. A termék ára nem zuhanhat a kikiáltási ár alá. Termékenként változó, az ADIDAS Custom cipőre 100 csökkentési lehetőség van ami tartalmazza a hozzászólásokat és megosztásokat, tetszik-et összesen. Az aukció lejártakor, ha a te licited a legmagasabb, akkor 3 napon belűl elengedhetetlen a termék megvásárlása ellenkező esetben kizárunk a további bárminemű kedvezményből a boltjainkban, tehát javasoljuk nézd meg akár próbáld fel a terméket. Az aukció időtartama mindig csütörtök 0:0 tól szerda 24:0-ig. Figyeld mi következik!


Zerge szakbolt, Zerge, ADIDAS Custom, cipő, sportcipő, nyár

ADIDAS Custom
Zerge szakbolt


Kikiáltási ára csak 150 RON, ki ad többet?


ADIDAS, cipo, sportcipo, pantof, custom,trekking, Zerge szakbolt, Gyergyó, Szereda, Udvarhely, Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Gyergyószentmiklós, Székelyudvarhely, Csíkszereda,
Reklámok
 

One Response to “ÁRVERÉS ADIDAS”


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s