Zergeszakbolt blogja nem csak zöldfülűeknek

sport és túrafelszerelés tippek, hírek, magyarázatok, ötletek,

ÁRVERÉS SÁTORLÁMPA 2012. május 23.

Filed under: Outlet,Zerge szakbolt — zergeszakbolt @ 23:00
Tags: , , ,

Árverés, – EMOS SÁTORLÁMPA!


Ezen a héten újabb termékünkre licitálhatsz. Most egy EMOS márkájú LED-es kempinglámpa sorsáról dönthetsz. Fehér fényét 20 db, 5 mm-es LED égő biztosítja; 4 db góliátelemmel (R20) működik. Akár 24 órán keresztül is képes világítani. A távirányító hatósugara nyílt terepen elérheti a 20m-t is. A távirányító 2db, AAA elemmel működik. A távirányítású lámpa jól bírja a rázkódást, ellenálló a porral és szennyeződésekkel szemben.


Felakasztására egy kis kampó szolgál, tetején egy kis iránytű is található. Kiválóan használható sátrazás közben, de nemcsak, mert a rajta levő kampó segítségével pincékben, sötét raktárakban, barlangokban is felakaszthatod, és ugyanakkor a földre is leteheted, mert nem tűzveszélyes.


Szabályok: A termék polci ára 91 RON, amelynek kikiáltási ára csak 61 RON. Minden résztvevő minimum 3 RON licitlépéssel szállhat be. A termék azonnal elvihető 71 RON “rögtön áron” abban az esetben, ha ezt az összeget egy licitlépéssel teszed meg. Ez esetben az aukció véget ér. Más esetben, ha a termék eléri a rögtön árat, akkor is folytatódik az árverés! Az aukcióban részt vehet mindenki, aki kedveli (like-olja) a Zergeszakbolt oldalát.


A fizetendő ár is csökkenhet, minden megosztása (Share) és tetszik (Like) a licitnek, valamint minden hozzáfűzött bejegyzés (comment) 50 banival csökkenti az összeget, minden “játékos” legfennebb háromszor nyilváníthatja ki tetszését. A termék ára nem zuhanhat a kikiáltási ár alá. Termékenként változó, az EMOS kempinglámpára 50 csökkentési lehetőség van, ami tartalmazza a hozzászólásokat, megosztásokat és tetszik-et összesen. Az árverés lejártakor, ha a te licited a legmagasabb, akkor 3 napon belül elengedhetetlen a termék megvásárlása, ellenkező esetben kizárunk a további bárminemű kedvezményből a boltjainkban, tehát javasoljuk nézd meg vagy akár próbáld fel a terméket.


Az árverés időtartama mindig csütörtök 00:00-tól szerda 24:00-ig tart. Figyeld mi következik!


Kikiáltási ára csak 61 RON, ki ad többet?


 zergeszakbolt Gyergyo Szereda Udvarhely kempinglampa Emos Lanterna Camping cu led

EMOS ledes sátorlámpa - Zerge szakbolt
TRIMM, bakancs, sator, cort, iglu, iglo, camping, trekking, zerge szakbolt, Gyergyó, Szereda, Udvarhely, Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Gyergyószentmiklós, Székelyudvarhely, Csíkszereda,
Reklámok
 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s