Zergeszakbolt blogja nem csak zöldfülűeknek

sport és túrafelszerelés tippek, hírek, magyarázatok, ötletek,

ÁRVERÉS DEUTER ELSŐSEGÉLYCSOMAG 2012. május 31.

Filed under: Outlet,Zerge szakbolt — zergeszakbolt @ 00:00
Tags: , ,
Árverés – DEUTER – előre feltöltött M elsősegélycsomag!


Ezen a héten egy DEUTER márkájú előre feltöltött M méretű elsősegélycsomag kerül licit alá. Ez egy nagyobb méretű elsősegély táska, belső része kihajtogatható, a zipzár végén fényvisszaverő anyag található, ugyanakkor segít abban, hogy gyorsan hozzájuthass a csomag tartalmához. Ha a tartalma kifogy, újra is töltheted. A készlet 13 féle eszközt tartalmaz, azaz kisollót, sípot, egyszeri használatos kesztyűt, 8 és 10 cm-es kötszert, ragtapaszt, háromszögletű kendőt, 5×5 cm-es gézlapokat, 8 cm széles rugalmas kötszert, 160×210 cm túlélőfóliát (Syrius fóliát), SOS jelzés leírásokat, valamint sürgősségi telefonszámokat. Fontos tudnivaló, hogy nem tartalmaz gyógyszert. A elsősegélycsomag hasznos útitársad lehet túrázás, hegymászás közben, de jól jöhet kerékpározás, sziklamászás és akár futás közben is.


Szabályok: A termék polci ára 99 RON, amelynek kikiáltási ára csak 59 RON. Minden résztvevő minimum 3 RON licitlépéssel szállhat be. A termék azonnal elvihető 71 RON “rögtön áron” abban az esetben, ha ezt az összeget egy licitlépéssel teszed meg. Ez esetben az aukció véget ér. Más esetben, ha a termék eléri a rögtön árat, akkor is folytatódik az árverés! Az aukcióban részt vehet mindenki, aki kedveli (like-olja) a Zerge szakbolt oldalát a Facebookon.

A fizetendő ár is csökkenhet, minden megosztása (Share) és tetszik (Like) a licitnek, valamint minden hozzáfűzött bejegyzés (comment) 50 banival csökkenti az összeget, minden “játékos” legfennebb háromszor nyilváníthatja ki tetszését. A termék ára nem zuhanhat a kikiáltási ár alá. Termékenként változó, az 50 csökkentési lehetőség van, ami tartalmazza a hozzászólásokat, megosztásokat és tetszik-et összesen. Az árverés lejártakor, ha a te licited a legmagasabb, akkor 3 napon belül elengedhetetlen a termék megvásárlása, ellenkező esetben kizárunk a további bárminemű kedvezményből a boltjainkban, tehát javasoljuk nézd meg vagy akár próbáld fel a terméket.

Az árverés időtartama mindig csütörtök 00:00-tól szerda 24:00-ig tart.

Figyeld mi következik!

Zerge szakbolt, Zerge, zergeszakbolt Gyergyo Szereda Udvarhely, DEUTER, Neseser Deuter Trusa Prim Ajutor M, elsosegely, csomag, nyár

DEUTER Elsősegélycsomag – Zerge szakbolt


Kikiáltási ára csak 59 RON, ki ad többet?DETER, elsősegély, prim ajutor, csomag, géz, Zerge szakbolt, Gyergyó, Szereda, Udvarhely, Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Gyergyószentmiklós, Székelyudvarhely, Csíkszereda,
Reklámok
 

One Response to “ÁRVERÉS DEUTER ELSŐSEGÉLYCSOMAG”


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s