Zergeszakbolt blogja nem csak zöldfülűeknek

sport és túrafelszerelés tippek, hírek, magyarázatok, ötletek,

ÁRVERÉS LAPTOPTÁSKA 2012. június 14.

Filed under: Outlet,Zerge szakbolt — zergeszakbolt @ 11:16
Tags: ,




Árverés – MARAMONT Temper laptoptáska!


Soron következő termékünk, amelyre licitálhatsz egy MARAMONT Temper laptoptáska. Ez a 40 cm széles táska megfelel bármilyen városi és iskolai használatra. Külső része kopásálló és vízhatlan Cordura anyagból készült, továbbá fényvisszaverő csíkkal is ellátták a gyártók. Mivel belső része bélelt így védelmet nyújt az ütésekkel szemben. Egy 17 cólos laptop kényelmesen elfér benne. Belső zsebei cipzárasak, külön rekeszeket alakítottak ki írószernek, jegyzetfüzetnek és egyéb apróságoknak. Egy kis karabiner is található a táskán, amelyre a kulcsaidat akaszthatod. Vállpántja állítható, ez is biztosítja a kényelmes viseletét, továbbá ergonomikus fogantyúja biztosítja a kényelmes kézben hordását is. Duraflex vállpánt csatjai ellenállnak a szélsőséges körülményeknek, hosszú élettartamúak.


Szabályok: A termék polci ára 119 RON, amelynek kikiáltási ára csak 80 RON. Minimum 3 RON licitlépéssel szállhatsz be. A termék azonnal elvihető 100 RON “rögtön áron”. Részt vehetsz ha kedveled (like-olja) a Zerge szakbolt oldalát a Facebookon.

További szabályok.

Zerge szakbolt, Zerge, zergeszakbolt Gyergyo Szereda Udvarhely, MARAMONT, Geanta, laptop, taska, Temper, nyár

MARAMONT Temper laptoptáska – Zerge szakbolt


Kikiáltási ára csak 80 RON, ki ad többet?



MARAMONT, geanta, taska, laptop, Zerge szakbolt, Gyergyó, Szereda, Udvarhely, Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Gyergyószentmiklós, Székelyudvarhely, Csíkszereda,

 

Hozzászólás