Zergeszakbolt blogja nem csak zöldfülűeknek

sport és túrafelszerelés tippek, hírek, magyarázatok, ötletek,

DEUTER- Bike Bag 2012. július 28.


Deuter BIKE BAG


Zerge szakbolt, Zerge, zergeszakbolt Gyergyo Szereda Udvarhely, DEUTER, biciklis taska, Bike bag nyeregtáska, , nyár

DEUTER Bike Bag – Zerge szakbolt

Súly: 90g

Térfogat/Űrtartalom: 0,8 liter

Méretei: 2.8/3/5.1 inch

7/7.5/13 cm

Ebbe a kis nyereg alá erősíthető táskába könnyen belefér egy hegyre bicikliző víztartály, váltója és fontos eszközei. A Velcro hevederek segítségével könnyen és biztonságosan felszerelhető a vázra és az ülés aljára. A Bike Bag II egy extra cipzárral rendelkezik az űrtartalom növelésére. A fényvisszaverő nyomtatás szegit abban, hogy látható maradj rosszabb fényviszonyok között is. Ugyanakkor biztonsági fény hozzácsatolására alkalmas akasztóval is ellátták. A mosható külső anyaga miatt könnyű a takarítása.


Anyagleírás:

1. DEUTER Microrip Neilon.

210 den-es nejlon anyag, erős vízlepergető réteggel és vastag PU fedőréteggel. Ez a puha, könnyű és kopásálló anyag optimális a könnyű hátizsákszerkezetek előállításához.


bringa, bicikli, bike, bicicleta, aircomfort, AirMesh, Airstripes, DEUTER, hálózsák, hátizsák, Ripstop, Deuter, halozsak, hatizsak, bakancs, gyermekbakancs, sator, sátor, cort, iglu, iglo, camping, trekking, Zerge szakbolt, zergeszakbolt, túrabolt, turabolt, turafelszereles, túrafelszerelés, Gyergyó, Szereda, Udvarhely, Gyergyószentmiklós, Székelyudvarhely, Csíkszereda, Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, ADIDAS, ATTA, DEUTER, GARMONT, GOGGLE, GRISPORT, HI-TEC, LAFUMA, NIKWAX, ORIZO, PETZL, TEVA, TRESPASS, TRIMM, VIBRAM, VICTORINOX
 

Hozzászólás