Zergeszakbolt blogja nem csak zöldfülűeknek

sport és túrafelszerelés tippek, hírek, magyarázatok, ötletek,

Despre echipamente de tură 2013. április 15.


Cel mai înalt


De şase ani deja, că regiunea s-a îmbogăţit cu câteva pete verzi, s-au deschis magazinele ZERGE în Miercure- Ciuc, Odorheiu Secuiesc şi Gheorgheni. Acum găseşti aproape de tine echipamente de sport şi excursii, ce până acum ai putut procura numai din oraşe mai mari sau din străinătate.


În acord cu motoul nostru, comercializăm numai produse de înaltă calitate, pe de altă parte te poţi folosi şi de sfaturile noastre în alegerea produselor potrivite. Găseşti la noi ghiozdane, rucsacuri mici pentru excursii mai scurte, dar totodată şi rucsacuri mari pentru excursii mai lungi. Materialul CORDURA al acestor rucsacuri este un material foarte rezistent la uzură, durabil (pâna la 15 ani), acest fapt este susţinut şi de garanţia de 3 ani. Spatele e format în aşa fel, încât să-şi atingă purtătorul pe două sau trei puncte ale spatelui, astfel e mult mai uşor de dus pe distanţe mari şi în căldură. Momentan deţinem rucsacuri de la firmele ATTA®, LAFUMA®, LOAP®, MARAMONT® şi DEUTER®, dar în viitor dorim comercializăm produse şi de la alţi producători renumiţi.

După pretenţiile tale în rândul excursiilor, poţi alege dintre bocancii de la LAFUMA® , MAMMUT® és GRISPORT®, care sunt produsele producătorilor din Franţa, Elveţia şi Italia. O talpă VIBRAM şi în jungla de beton îţi poate face serviciu bun, fiindcă e fabricat din cauciuc sintetic stratificat foarte rezistent, absoarbe vibraţiile, are aderenţă foarte bună astfel picioarele nu-ţi obosesc nici după o zi întreagă de umblat. Datorită căptuşelii cu membrană (GORE-TEX®, OUTDRY®, H2O-PROOF®, SPO-TEX®, SYMPATEX®), încălţămintea nu se udă nici pe drumuri noroioase. Porii , mai mici de două mii de ori faţă de picătura de ploaie, şi mai mari de şapte sute de mii de ori decât molecula de apă, nu lasă să ajungă apa în bocanc, dar lasă piciorul să respire. Pentru protejarea şi îngrijirea bocancului pentru excursie şi a încălţămintelor de zi cu zi îţi recomandăm produsele de impermeabilizare şi curăţire NIKWAX, pentru că nu e bine nici pentru piele bocancului şi nici a pielii piciorului dacă e expus mult timp la umezeală.

Şi produsele de îmbrăcăminte oferite ţin în cont în primul rând funcţionalitate, e adevărat faptul că ce e bun, e totodată şi frumos. Puloverul polar din material POLARTEC e foarte uşor şi se usucă repede, dacă e frig te ţine cald, dar nici în căldură mare nu transpiri în el, deoarece împrăştie transpiraţia, dar şi dacă e umed îţi dă senzaţie de căldură. La unele modele, părţile expuse la uzură (de ex: cot, umeri) sunt întărite cu material CORDURA, astfel rezistă foarte mult timp. Poţi alege dintre Bipolarii de 100 sau de 200 în funcţie de faptul că le vei purta separat sau inclus în geacă, totodată materialul SOFT SHELL pe dinăuntru e foarte călduros şi moale, iar pe dinafară e foarte rezistent la uzură.

Poţi avea un beneficiu mare atât în viaţa de zi cu zi cât şi în timpul excursiilor folosind briceagurile VICTORINOX, deoarece unele modele sunt dotate cu şurubelniţă, deschizător de conserve, tribuşon, foarfecă sau chiar ferestrău pe lângă lama inoxidabilă de renumita calitate elveţiană. La noi în secuime un pumnal sau un briceag poate fi şi un cadou excelent.

Dacă seara te prinde pe munte, te poţi folosi de lanternele PETZL, ale căror bec halogen din cripton iluminează până la 100 de metri. Variantele cu LED pot ilumina fără întrerupere 70-150 de ore. De la acest producător putem comanda şi echipamente de alpinism din catalog.

Pentru iubitorii de sporturi extreme şi gheaţă, recomandăm patinele şi rolele reglabile în mai multe mărimi.


Aducem şi produse speciale la comandă, sau dacă nu ai găsit produsele de îmbrăcăminte potrivite, noi ţi le procurăm.

ZERguiește la noi.

Sándor.


magazin Zerge, bocanci, echipament de tura, articole de munte, sport, cort, corturi,cort extrem, cort de tura, cort outdoor, cort trekking, bakancs, gyermekbakancs, sator, sátor, cort, iglu, iglo, camping, trekking, Zerge szakbolt, zergeszakbolt, túrabolt, turabolt, turafelszereles, túrafelszerelés, Gyergyó, Szereda, Udvarhely, Gyergyószentmiklós, Székelyudvarhely, Csíkszereda, Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, ADIDAS, ATTA, DEUTER, GARMONT, GOGGLE, GRISPORT, HI-TEC, LAFUMA, NIKWAX, ORIZO, PETZL, TEVA, TRESPASS, TRIMM, VIBRAM, VICTORINOX
 

Hozzászólás