Zergeszakbolt blogja nem csak zöldfülűeknek

sport és túrafelszerelés tippek, hírek, magyarázatok, ötletek,

A legkényelmesebben 2010. február 26.


A lehető legkényelmesebben


A hétköznapi életben és a hegyi gyalogláshoz fontos és elengedhetetlen kellék a lábbeli. A nap folyamán az ember lába van kitéve a legjobban a strapának, igénybevételnek. Éppen ezért fontos az, hogy mikor, mit és milyen minőségű lábbelit viselünk.


A jó cipőgyártók, mint a LAFUMA® vagy a RAICHLE® és a GRISPORT® is, arra törekszenek, hogy az embernek a természettel vívott küzdelmével szemben a vásárló nyerjen. Ezért igyekeznek kifejleszteni a lehető legkényelmesebb és legidőtállóbb lábbeliket.


Milyen lépéseket tesznek a gyártók, hogy a vásárló elégedett legyen?

Először is a kényelemet biztosítják, ami a legfontosabb minden lábbelinél! Te is tapasztalhattad már, hogy egy kényelmetlen cipő bizony az egész napodat is elronthatja. Mindez annak köszönhető, hogy a cipőgyártok többsége nagyobb hangsúlyt fektet a lábbeli kinézetelére. Így a divatos kivitelezés miatt nem alakul lábhoz, hanem magának a lábnak kell a cipőhöz igazodnia, ami fájdalmas és betegségek kialakulásához vezethet.

OutDry Technology



Érdemes elolvasni, hogy értsd mit jelentenek a különféle idegen megnevezések: A nagy bakancs összeesküvés leleplezés, illetve itt írtam le egyes cipő ápolási tanácsaim.

Ha egy jó vízhatlan, könnyű és akár városban is hordható túracipőt keresel akkor mindenképp olvasd el az olasz GRISPORT cég bemutatását.

Ezt melegen ajánlom figyelmedbe.


A folytatásért érdemes vissza térni. Iratkozz fel, hogy értesítést kapj a folytatásról.


2011 -ben forgalmazott bakancs és túracipő bemutatása: GRISPORT, LAFUMA, COSMAS-MIE MANI


bakancs, cipő, szandál, membrán, Gore-tex, Vibram, bakancs, gyermekbakancs, sator, sátor, cort, iglu, iglo, camping, trekking, Zerge szakbolt, zergeszakbolt, túrabolt, turabolt, turafelszereles, túrafelszerelés, Gyergyó, Szereda, Udvarhely, Gyergyószentmiklós, Székelyudvarhely, Csíkszereda, Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, ADIDAS, ATTA, DEUTER, GARMONT, GOGGLE, GRISPORT, HI-TEC, LAFUMA, NIKWAX, ORIZO, PETZL, TEVA, TRESPASS, TRIMM, VIBRAM, VICTORINOX
 

Hozzászólás