Zergeszakbolt blogja nem csak zöldfülűeknek

sport és túrafelszerelés tippek, hírek, magyarázatok, ötletek,

Despre rucsacuri 2013. április 15.


Rucsacuri: direcția cea mai dreaptă!


Oriunde se duce omul, nu se plimbă cu mâna goală. E de ajuns să ne găndim la cel mai mic fecior din poveste, sau chiar la fiul de împărat care a pornit în drum pregătind turta coaptă în cenușă în legătură. Dar putem să ne gândim și la strămoșii noștri, care s-au dus la muncă în pădure sau pe câmp cu traista plină de mâncare de acasă. Nici înzilele noastre nu e altfel, cei care vor să se ducă într-o excursie înnatură, ținând cont de durata acestuia, își împachetează cele necesare în rucsac. Dar în ce rucsac?


De mai mult de un jumătate de secol se foloseau deja rucsacurile de pânză, cu curele de piele, care erau foarte rezistente. Mai târziu au apărut rucsacurile cu suporturi de țeavă, care erau grei, și ocupau spațiu mai mare, dar într-o măsură oarecare erau confortabili.


De câteva decenii au apărut rucsacurile în formă de țeavă. La producția acestori rucsacuri înguste, rotunde și înalte, pe lângă calitate, un punct de vedere important a devenit comfortul. O geantă pentru toate zilele poate fi frumoasă, dar nu neapărat este practică, de lungă durată, și se poate duce cu ea într-o excursie fără să-ți iriteumerii.

În magazinele Zerge se găsesc rucsacuri de la producătorii renumiți ca ATTA®, DEUTER®, MARAMONT®, sau LAFUMA®,care de la apariția lor își dezvoltă și perfecționează produsele lor, să dea comfortul maxim. Merită menționat, că și echipa de expediție română care au urcat în 2003 pe vârful muntelui Mount Everest au purtat rucsacuri ATTA® .

Din ce cauză sunt aceste ruscsacuri mai deosebiți? Vei afla din scrierea următoare!


Înscrie-te la serviciul gratuit de înștințare a blogului, cu ajutorul căruia vei fi informat automat despre noile scrieri în email!

rucsac backpack hátizsák

Tenzig sherpa s-a urcat pe vârful Ciomolungma cu un ruscsac LAFUMA!


DEUTER, LAFUMA, ATTA, rucsac, camping, bakancs, gyermekbakancs, sator, sátor, cort, iglu, iglo, camping, trekking, Zerge szakbolt, zergeszakbolt, túrabolt, turabolt, turafelszereles, túrafelszerelés, Gyergyó, Szereda, Udvarhely, Gyergyószentmiklós, Székelyudvarhely, Csíkszereda, Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, ADIDAS, ATTA, DEUTER, GARMONT, GOGGLE, GRISPORT, HI-TEC, LAFUMA, NIKWAX, ORIZO, PETZL, TEVA, TRESPASS, TRIMM, VIBRAM, VICTORINOX
 

1 Responses to “Despre rucsacuri”

  1. În magazinele Zerge se pot comanda acum cu reducere de 10% toate
    produsele DEUTER (saci de dormit, rucsacuri, ghiozdane pentru școlari,
    sau oricare alt produs) . Dacă dai Like la pagina noastră de facebook
    şi lensezi aici comenzile tale, primeşti în plus încă 5% reducere iar
    pentru plată anticipată încă 5%. Poţi să lansezi comenzi până la data
    de 15 mai (miercuri) ora 11, comanda se finalizează cu 30% avans.
    Pentru mai multe informaţii te asteptăm în magazinele noastre,
    încearcă produsele şi uită-te şi în catalog.

    https://www.facebook.com/zergeszakbolt


Hozzászólás