Zergeszakbolt blogja nem csak zöldfülűeknek

sport és túrafelszerelés tippek, hírek, magyarázatok, ötletek,

Túra lábbeli 2011. július 2.


Túracipőt, túrabakancsot a lábra


2011 -ben forgalmazott túrabakancs és túracipő bemutatása: GRISPORT, LAFUMA, COSMAS-MIE MANI






Gyártó: COSMAS-MIE MANI

Termék neve: Contact 1000

Kategória: férfi túrabakancs

Felhasználási terület: Trekking, hiking, via ferrata

Anyagok:
Felső rész: textil és Suede bőr 1,6-1,8mm
Erősítések a bakancs orránál.
Membrán: Gore-Tex, egy vízhatlan/ átlégző anyag, a W.L. Gore által levédetett márka. A membrán teljes vízhatlanságát és lélegző tulajdonságát annak köszönheti, hogy 1,4 billió mikropórust tartalmaz négyzetcentiméterenként. Minden egyes pórus megközelítőleg 20000- szer kisebb a vízmolekulánál, ami igy nem tud behatolni.
Talpa: Vibram- Foura, rendkívül tartós és kopásálló, csúszásmentes, rezgéscsillapító és kényelmes.

Jellemzők:
Három évszakos
Ankle lock system: egy bokavédő rendszer, amely három különböző íven alapszik. Ez a rendszer fokozatosan biztosítja a rugalmas előre felemelkedést és a jó bokatartást a leereszkedésnél. Körülöleli a bokát, így stabilitást és jó bokatartást biztosít.
Contact concept: kényelmes szabás a bakancs felső része és a láb között, ami jobb irányítást és biztonságot nyújt a láb számára.
Traction concept: a láb, az anyag és forma közötti interakció
Optimális teljesítményt és kényelmet biztosít.
Súly: .g

Leírás: A COSMAS bakancsok könnyedséget biztosítanak lábaid számára ellentétben a hagyományos bakancsokkal, amelyek súlyuk és ormótlan méretük miatt nem a legmegfelelőbb kényelmet, rugalmasságot nyújtanak.

Ár: 390 RON



membrán, Gore-tex, vibram, túracipő, turacipo, túrabakancs, kényelem, vizhatlan, bakancs, gyermekbakancs, sator, sátor, cort, iglu, iglo, camping, trekking, Zerge szakbolt, zergeszakbolt, túrabolt, turabolt, turafelszereles, túrafelszerelés, Gyergyó, Szereda, Udvarhely, Gyergyószentmiklós, Székelyudvarhely, Csíkszereda, Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, ADIDAS, ATTA, DEUTER, GARMONT, GOGGLE, GRISPORT, HI-TEC, LAFUMA, NIKWAX, ORIZO, PETZL, TEVA, TRESPASS, TRIMM, VIBRAM, VICTORINOX
 

3 Responses to “Túra lábbeli”

  1. Sipi Says:

    koszonom szepen!

  2. Sipi Says:

    lenne egy kerdesem, ki gyartja ezeket a mie mani bakancsokat es hol, mert semmit nem talaltam sehol roluk?

    • szepjonapot

      Ez egy olasz ceg termeke, reszben Romaniaban Maramarosban keszul. Fantazianevbol szuletett a markanev mivel most gondolkodnak a romaniai piac meghoditasaban, ezert meg modelljeik is teszt valtozatok nem allandoak


Hozzászólás