Zergeszakbolt blogja nem csak zöldfülűeknek

sport és túrafelszerelés tippek, hírek, magyarázatok, ötletek,

Română 2010. február 26.

Zerge szakbolt articole de munte şi sport  în Gheorgheni Miercurea Ciuc şi în Odorheiu Secuiesc,



Numele magazinelor “Zerge szakbolt” in limba maghiara inseamna “Magazinul Capra neagra”. Capra neagra (Rupicapra-rupicapra), este un mamifer ierbivor care printr-o agilitate si eleganta exceptionala ajunge pina-n culmile muntilor, le putem intalni si in zona Cheile Bicazului sau Lacul Rosu

Suntem un lant de magazine din judetul Harghita cu articole de munte si sport. Avem magazine specializate in Gheorgheni, in Miercurea Ciuc si in Odorheiu Secuiesc, care acopera clientela din tot judetul cu o gama larga de produse de la cele mai simple ghete impermeabile bune pentru iesiri in park, pana la echipamente speciale pentru expeditii.


Deocamdata doar o
traducere automata a blogului va putem oferii, dar ne straduim ca in curind sa oferim si materiale proprii stiri, oferte, descrieri despre echipamente de tura si sport.

Te rugam exprimati-le preferintele, pentru ca conteaza pentru noi sa va oferim produse pe plac.




Magazinul Zerge, Gheorgheni: P-ta Libertatii Nr 18 et II

Tel:0746244317

Magazinul Zerge, Miercurea Ciuc: Str. Petofi Nr:33

Tel:0740144318

Magazinul Zerge, Odorheiu Secuiesc: P-ta Primariei Nr: 3

Tel:0743078978


Ferencz Sandor

Tel:0740144318, 0722318534;

Fax:0266363868,

zergeszakbolt @ tura.ro (va rog corectati despartirea antispam)

magazin Zerge, bocanci, echipament de tura, articole de munte, sport, bakancs, gyermekbakancs, sator, sátor, cort, iglu, iglo, camping, trekking, Zerge szakbolt, zergeszakbolt, túrabolt, turabolt, turafelszereles, túrafelszerelés, Gyergyó, Szereda, Udvarhely, Gyergyószentmiklós, Székelyudvarhely, Csíkszereda, Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, ADIDAS, ATTA, DEUTER, GARMONT, GOGGLE, GRISPORT, HI-TEC, LAFUMA, NIKWAX, ORIZO, PETZL, TEVA, TRESPASS, TRIMM, VIBRAM, VICTORINOX
 

3 Responses to “Română”

  1. Leonte Dragos Says:

    D-le Ferenz Sandor
    Cata vreme considerati ca noi, cei care am veni in zona ca turisti, nu meritam o traducere corecta a caracteristicilor produselor dvs (eventual traducator platit), nu vad dece mai postati reclama dvs. aici.
    Cred ca nu localnicii din jud. HR si CV sunt turistii dominanti numeric in zona. Prin lipsa traducerilor pierdeti cea mai mare parte a potentialilor cumparatori.
    Consider ca minima investitie intr-o traducere corecta s-ar acoperii inzecit prin cresterea vanzarilor, daca intradevar urmariti acest lucru.

    • Aveti dreptate, din pacate nu reusim sa gasim o persona pe care sa putem angaja, sa vorbeasca limba romana la nivelul cerut pentru aceasta problema.
      Pina atunci va stau la dispozitie cu cunostintele mele modeste.

  2. Rafting Says:

    Ture faine si zile insorite
    Sandor

    PEREGRINUS & ZERGE

    —————————–
    Nu zájec, pogogyi !
    Ezt nem uszod meg szarazon
    The loosers say IT IS NOT FOR YOU
    Toti o sa-ti spuna: “Nu-i pentru tine”

    http://www.tura.ro


Hozzászólás