Zergeszakbolt blogja nem csak zöldfülűeknek

sport és túrafelszerelés tippek, hírek, magyarázatok, ötletek,

A legmagasabban 2010. február 26.


A lehető legmagasabban


Hat éve már annak, hogy néhány zöld folttal gazdagodott a vidék, Gyergyószentmiklóson, Székelyudvarhelyen. és Csíkszeredában megnyíltak a ZERGE szakboltok! Itt már hozzád közel és gyorsan megtalálsz olyan sport- és túrafelszereléseket, amelyeket addig csak nagyvárosokból vagy külföldről tudtál beszerezni.

Jelszavunkhoz híven csak olyan termékeket forgalmazunk, amelyek minősége kiváló, és igénybe veheted tanácsadásunkat a legmegfelelőbb termék kiválasztásában. Találsz nálunk kis hátizsákokat suliba vagy rövid túrázáshoz, de vannak nagy túrazsákok is amelyek a rendkivül kopásálló CORDURA®-ból keszültek, így élettartama nagyon hosszú (akár 15 év is lehet), amit a három éves garancia is alátámaszt. A hátrésze úgy van kiképezve, hogy két vagy három ponton érintekezzen a táska hordozójával, így nagy távolságon és melegben is könnyebb vinni. Jelenleg ATTA® , LAFUMA®, LOAP® , MARAMONT® , és DEUTER® hátizsákok vannak árúkészletünkben, de a közeljövőben más kiváló gyártók termékei is megvásárolhatóak lesznek.

Túrázási igényeid alapján, válogathatsz a LAFUMA®, MAMMUT® és GRISPORT® turabakancsokból, melyek francia, svájci valamint olasz márkák termékei. Egy VIBRAM cipőtalp a beton dzsungelben is jó szolgálatot tehet, hisz a rendkívül tartós szintetikus többrétegű gumitalp rezgéscsillapításának köszönhetően egésznapos talpalás után sem fáj a lábad. A membrán (GORE-TEX®, OUTDRY ®, H2O-PROOF®, SPO-TEX®, SYMPATEX®) bélésnek köszönhetően a latyakos, sáros utakon nem ázik be a cipő. Az esőcseppnél húszezerszer kisebb és a vízmolekulánál hétszázszor nagyobb pórusok nem engedik be a vizet, a láb páráját pedig kiengedik. Túra- és hétköznapi cipőid ápolásához NIKWAX® tisztító és vízhatlanító termékeit ajánljuk, ugyanis sem a cipő sem a lábad bőrének nem tesz jót, ha tartós ideig nedvességnek van kitéve.

A kínált ruházati cikkek is a funkcionalitást tartják fő szempontként, de itt is igaz, hogy ami jó az szép is. A pihekönnyű és gyorsan száradó POLARTEC® polárpulóver hidegben meleg és ha nagyon süt a nap, akkor sem izzadsz bele, mert elvezeti a nedvességet, illetve nedvesen is melegérzetet ad. Egyes modelleken a kopásnak kitett részeken, (mint pl. a könyök és váll) CORDURA®-ból van az erősítés, így hosszú ideig meghálálja a befektetést. Válogathatsz a 100-as, 200-as, illetve Bipolarok közül aszerint, hogy külön hordod majd vagy túrakabátba cipzárolod, a SOFT SHELL pedig nagyon belül meleg és puha kivül strapabíró.

Nagy hasznát veheted a VICTORINOX® szerszám-bicskáknak hétköznapokon és túrán is, amelyek egyes modelljeiben csavarhúzó, konzervbontó, dugóhúzó, olló vagy akár fűrész is található a híres svájci minőségű rozsdamentes penge mellett. Nálunk székelyeknél egy jó tőrkés vagy bicska ajándéknak is kiváló eszköz.

Ha az este a hegyen ér, akkor a PETZL® fejlámpák jó szolgálatot tehetnek, hisz a kripton halogénégő akár száz méterre is elvilágít, illetve a LED-es vátozatok 70-150 órát világítanak megszakítás nélkül. Ettől a világhirű gyártótól alpinista kellékeket is lehet rendelni katalógus alapján.

Az extrém sportok és a jég kedvelőinek figyelmébe ajánljuk a több méretben állítható görkorcsolyákat és jégkorcsolyákat.


Speciális termékeket rendelésre is elhozunk, vagy ha nem találtál számodra megfelelő méretű ruházati cikket, akkor azt beszerezzük.


ZERGEssél be hozzánk

Sándor


bakancs, gyermekbakancs, sator, sátor, cort, iglu, iglo, camping, trekking, Zerge szakbolt, zergeszakbolt, túrabolt, turabolt, turafelszereles, túrafelszerelés, Gyergyó, Szereda, Udvarhely, Gyergyószentmiklós, Székelyudvarhely, Csíkszereda, Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, ADIDAS, ATTA, DEUTER, GARMONT, GOGGLE, GRISPORT, HI-TEC, LAFUMA, NIKWAX, ORIZO, PETZL, TEVA, TRESPASS, TRIMM, VIBRAM, VICTORINOX
 

1 Responses to “A legmagasabban”

  1. Amikor megnyitottuk a boltjaink akkor irodtak ezeknek az ismerteto ujsagcikkeknek az elso valtozatai, mivel majdnem teljesen ismeretlenek voltak az anyagok es markak. Az ujra kozlesukkel most aktualizaljuk. Roppant fontos, hogy tudjatok mi mire valo, mi az elonye es mi a hatranya, hogyan kell karbantartani. Ehez nyujtunk segitseget itt.


Hozzászólás